Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är då märkligt, ingen snöflinga sägs vara den andra lik, ej heller nästa våg vilken sköljer klipporna, strandens sand eller revet.


Upptäckter i som sinom tid



En kvinna kan föda ett barn
en höna lägger säkert ägg
ett strå däremot växer ur ett frö
kanske ett busfrö...?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 22:43



Bookmark and Share


  Nanna X
Kan ligga nåt i det ; )
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP