Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglar


klipper mitt hjärta
i strimlor
som fåglar svävar vi fram
snuddar vid månens torn
önskar solen du får se och gryningen le
Ute är ännu vinter
snart nalkas den blanka solens morgon
ännu gömd i sin puppa

lägger kinden mot dina ord
och vaknar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP