Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vintersonat

Jag ser din vackra själ

i dag visade du mig ditt ansikte
du doftade skog och havets vindar

Jag älskar dina sånger och våra minnne
hör dina ord genom mina ögon

När sommaren drar in över vår kust
önskar jag få se ditt ansikte
och blicken
bakom alla foton jag har

visste inget om sorgen vad människor
kan göra varandra kramar

Jag är alltid
du är densamme




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-20 09:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vad händer plötslig försvann sidan.
2023-03-11

  Thomas Widemark
Fin!
2018-02-20

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och kärleksfullt...
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP