Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins vingar


himmelens stjärnor
dansar under mina fötter
molnkuddar öppnar stigar
rör vid pegasens vita vingar
hans silverne hovar
hans vita fäll
stjärnorna glimmar nattens mörker
månvaggan gungar
människosläktet av och an
medan drömmarna vecklar ut
nattens landskap
mot gryningstimman

stjärnevingar svävar över jorden
fågeln flyger igen :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-02-20 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP