Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så små vi är



i våra stunder av sorg
ett gulnat fotografi
blir en doft precis som det var
ett finger en hand
en sluttning en famn
ett älskat namn


allt flyter samman med pappret
vi är inne i sjön. i mitten
av bilden. precis under ytan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-20 20:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
provade följa ditt råd men det blev inte samma känsla. blev bara vatten. tack ändå.
2018-02-21

    J. Herward
Vilket arbete, det krävs inte alltid tegelstenar för att förmedla storhet i tid och rum, i känslor ur skum...

Lite trixigt med raderna i sista stycket där bara, skonsammare för ögat om raderna med punkt inte bryts.
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP