Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lustigt och lustfyllt med en del verk och deras skapare såväl som tillskyndare. Hur gamla de än blir. Verkar de aldrig som kunna gå, ur tiden. 'Är sommaren ditt sankt Michele?' Är en sådan där tänkt stickreplik.


Lek med ord - ordens dans troligen




Beethoven sjöng inte 'Stad i ljus', trots att han nog hade ett som 'ess i rockärmen'. Inte heller är han känd för att ha sysslat med rock. Nej, den gossen tog det säkert piano. Trots att han i stort bör ha som 'arbetat ihjäl sig'. En del människor gör ju det. De kan helt enkelt inte 'lägga sin pensel på hyllan'. Att påstå att Beethoven är något alls, kan dock vara att säga litet för mycket. Han har väl ändå legat för fäfot sedan någon tid?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP