Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiotusen tack.

När tiotusen har läst mina texter,
mina tankar och ord,
då ska jag
hälla upp champagne
i mitt finaste glas
och dricka det njutningsfullt
och skåla med er.

Jag vet ju inget om vad ni tänker
när ni läser.
Någon av er tänker:
-Dåligt.
Någon annan tänker:
-Barnsligt.
Någon annan tänker:
- Skit.

Någon av er har jag kanske
fått att le en smula.

Någon av er har jag kanske
gett något att tänka på en stund.

En och annan har tänkt att
det här var ju riktigt bra.

Men bäst av allt, ni får mig
att fortsätta med något av
det roligaste jag vet:

Skriva!





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 10:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Absolut! Att skriva är nog bland det roligaste som finns. Känslan när man lyckats med något man känner är lite extra, oslagbar.
2018-02-22

  Fulbergarn
one day it will happen
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP