Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för ca 5 år sen var jag inlagd genom LPT på psyk i varberg med uppskurna armar och abstinent på amfetaminet, nu 5 år senare har jag 3 barn och en man som älskar mig och det har varit en tuff väg upp men jag vann...


Jag är en segrare...

Vad betyder lycka för mig?
Jag vågar nog säga att jag har inte den blekaste om vad det är.
Men jag mår idag bättre än förr,
jag kan vända mina problem till något positivt,
jag kan se på livet med ljusa klara ögon,
jag lever idag,
och jag njuter av det,
jag håller på att läka på insidan helt och hållet,
mina ärr på min kropp påminner mig om ett krig,
ett krig från en tid då droger och destruktivitet var härskare över mig,
jag är stolt över mina ärr för det är ett bevis på att jag vann kampen...




Dagbok av Simone Hildor
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 15:22



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor