Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av solglöd tänds en eld



i varje vinterhjärta en bleknande sol
som försiktigt glöder då du sträcker ut din hand

Kärlek är förunderligt stark behåller sin mark
i orostider även om många försöker
bryta de band
som binder tvenne hjärtan
som brinner för varandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2018-02-22 22:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram <3
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP