Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 24


Döda fryser inte

Under snövit köld
vilar döda och nakna
almar står på vakt




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-23 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP