Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hem



fönstret ut mot världen
slöjan mellan det inre och yttre
Ett hem är hjärtat som alltid slår för oss
där tar vi av oss masken
hänger upp kläderna på en krok
sätter oss i soffan med fötterna på bordet
i händerna en bok
Ett hem är det levande hjärtat
navet att återvända till
de öppna händer och kärleken

Jorden är hemmet för trädets rötter
rotlösa vi utan ett








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 17:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön definition på vad ett hem är...där man kan vara sig själv...mycket fint...
2018-02-24

  Thomas Widemark
Hemma och naturen är mina favoritplatser. Jag svär över mig själv nästan varje gång jag tackar ja till att följa med på nån social tillställning som sätter mig i dilemmat om hur jag ska hoppa av, eller om jag trots min olust ska följa med istället för att ha ytterligare en i raden av sköna kvällar hemma.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP