Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt finns kärlek.

Kärlek finns överallt

vi ser den inte alltid

men vi ser dess

verkningar

ifall vi verkligen vill se.


Den finns där,

ofta där vi minst av allt

tror att den ska finnas.

Som:

Den livstidsdömde fången

som varsamt lyfte upp fågeln

som fastnat med vingen i stängslet

och lät den flyga högt upp över taken.


Fågeln flög iväg och det lät som om
den tackade honom med sin sång.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 10:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fri såsom fågeln vill nog fången också vara.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP