Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN DEL AV SAMTIDEN

min del av samtiden

mutar jag in

passar det inte

så bara försvinn!

min del av samtiden

vy och gemak

fönster mot framtiden

slåss för en sak

jag har ett glatt revir:

fyrvaktarens

gläns över sjö och strand

gläns så det bränns!

 

LARZ GUSTAFSSON 24/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-02-24 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP