Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Ögonblick Senryu


AHA Senryu
Sorgfåglar flög lågt
Oplockad gås suckade
Insikterna var


OTROLIGT Senryu
Har insett Slösa
slösat sin energie
på innehållslösa


PROBLEM Senryu
Den blinde vandrar
förtröstansfull i mörker
Insikt banar väg


FUNDERSAM Senryu
Har du nå´n gång tänkt
innan du nå´t fördömer
- Att du kan ha fel




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 17:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP