Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommentar på en text skriven av Anna M Mirsch. En blar ser ut som en sorts Don Quijote, till häst, fast utan väpnare i sin möjliga väntan på strid. Sancho Pansa fick nog vila i tanken där. Med tillgift för eventuell alternativ stavning.


Kritik på en text (1832) rim



När något ännu var
en kamera som finns kvar
ett liv som for undan tid
något ett på just glid
kanske tillvaron är lik en blar?

(Blar är ett av korten i kortspelet 'Kille'.
Utöver början och slutet.
I fontänen på Mariatorget i Stockholm,
Tor dräper Midgårdsormen.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-06 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP