Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att skriva och rimma i gammal och ovanlig tradition, dock ej på meter pga lust till 'frihet'. På tesen 'Alla kan skapa, alla har något att berätta.' *, lann är gammalt för land. Gälder är flertal för gäld. Som i skuld.


Något litet om kärlek



Ber ej om lov för att längta
ser ej om förbud mot att trängta

känner för dig som ingen ann
går över flöden som över lann*

din närvaro kan glömma ej jag
ety mitt hjärtas känsla för dig är svag

en svaghet nog i var förälder
är den som för familjen även gälder

trots stormar o fasta o gräl
som mat o dryck sig saknar var själ.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP