Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglöden



Det är aldrig för sent
mäkla fred gäspade solen
steg nymornad
slätade ut rynkan
stack fjädern i hatten

kramade molnen
drog undan jalusin
dansade ut över blåmålat golv
medan kjolen fladdrande breddes ut

över bländande morgonens vatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP