Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företag

Princip:
Programmering är konsten att rätta sina misstag

L ogik:
Programmering är att skapa korrekta program
Arbete innebär misstag
Ett korrekt program innehåller inga misstag
Programmering är konsten att rätta sina misstag

D ikt:
När datorn fick
värmeslag
försökte chefen svalka
systemet
och pissade på det,
men strålen träffade en
elektrisk kabel,
han kastrerade sig själv.
Chefer ska inte
pissa




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-02-26 09:42



Bookmark and Share


    Mim
Hahaha!:)
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP