Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam



Som alltid finns du där
som en andra hud
din andedräkt. en mild bris i min mun
din hand är solens på min svala
dina tårar är mina
vars källa vi delar
du är fågeln i mitt bröst
vars stämma såren helar
förundras över att mörker blir till ljus
att berg omvandlas till grus
och vinter till sommar


BAKOM MASKEN

älskade stjärnfågelblomma
skör som tistelfjunets andetag
varför rör du dina vingar
i så häftiga vingeslag
du berör mitt jag
Det gör ont i själen
att dö en gåva
somna nära källan
se bron över vattnet
se natten födas
till dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-26 11:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott när man vet att man inte är ensam...
2018-02-27

  Anya VIP
Fin ton och varm kärlek tänker jag på när jag läser.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP