Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll.

Nu är temperaturen härlig
bara -10 grader!
Andas in den sköna luften
fyller mig med styrka.
Mörkret sänker sig
medan snöflingor sakta faller.
Lyktorna runt sjön lyser vackert
kvällen omfamnar mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-26 18:23



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Så vackra fridfulla bilder du målar!
2018-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och rofyllt...så fint...
2018-02-27

  ULJO
Vintern är vacker men nu vill vi vår
2018-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Din text är så vinterpositiv.
Önskar jag kunde följa med
på det.
2018-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Vacker dikt som förmedlar lugn, ro och harmoni!
2018-02-26

    ej medlem längre
Vintern är så vacker - och det är dina ord också!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP