Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tobak är demoniserande.

Tillägnas till min  granne, en gammal man jag träffade honom  igår när han promenerade i parken för att i sitt lägenhet firma håller på bytta ut det gamla ruttna lägenhetens fönsters...
”Att ha kol i lungorna och 2 rökare kvinnor inhyrda i hyra, är en olägenhet för grannar som stampar över bortblåsta högar av fimp lämnad i förakt och det är livsfarlig för den gamla mannen som berättar övergiven i sin hopplöshet hur ska få gå runt med ekonomin, för att kvinnorna inneboende hoss sig vill inte lyssna på rök lagen och farorna med detta för deras hälsa, själva sade han.
Ingången får hinder och är spärrad i trappan av dessa kvinnors bräda delar som röker under fönster till gubbe som har astma och kol problem själv han är icke rökare”.

 


Med vänlighet.
Tobak är demoniserande.
Tobak är faktiskt "Helvetets port till helvete"!

och detta folk vet om det länge sedan>
men:
"Förlåt oss vår Herres misstag"

Men om du gör ett "misstag" i bokföring, vill du ha det
Vad heter det?
Det kallas "tyveri, rån och sabotage"!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP