Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor skriker



Prydnad

Mina känslor
skriker
ditt namn,
du liv.
Kom
och kom
för alltid!
Stanna i min hud,
du livslust!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-02-28 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP