Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från vita flingor av snö Och första solljus leende Jag flätade en Kitty Bringande av lycka!


1 Mars Solen kiss ögonen och fyll glöden...

https://www.youtube.com/watch?v=8NyttikmnDE

 

Må Snödroppe belysa i din själ och fyll ditt hjärta med glädje och lycka...

Solen kiss ögonen och fyll glöden...

Jag älskar att bära det som är mest dyrbara amulett!

 

- Den första  Mars röd och vit av gudomlig kärlek symboliska snöre
det är livets återupplivning naturen återvänder till livet från den bibelska översvämningen av vintern, år  2018, som har härdat människors liv
.

Återupplivade naturen, och  människor har haft det svårt,  men modiga Nilsson kom till våren.

Varma blod från sår läckte ut i snön. Medan den smälte, vita växa  blommor  snödroppe, förmögenhet rösträknare av våren.

Tills den sista droppen av blod dräneras in i den orörda snön och dö.

Sedan då två unga canayakin sammanflätade: en vit och en röd tråd.

 

Saga säger att från dess 8000 000 år, de erbjuder flickor som  älskar eller de närmast ansvarige och vännerna eller människorna, träd, djur... 

Rött betyder kärlek för alla som är vackra, som påminner om färg på blodet, luktärt. Vitt symboliserar renhet, hälsa och snödroppe i den första blomman på våren som reser sig upp under en tjock snö dyna.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-28 12:31



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Vackra ord ... värmer min dag !
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP