Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna upp



kan vara som att undra
varför vi ingenting tidigare sett
svaren vi saknat
låg ju där
som en uppslagen bok

Under natten föll stjärnor
och vi vaknar
med stjärnstoft i håret
kudden klirrar av deras steg



Det är nog så när dimman ligger tät
stiger ljuden in i dimman
men när stranden klarnar

bättre vi ser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 21:19



Bookmark and Share


  AKT VIP
Uppvaknandets kranka blekhet kan vara hårt och stundtals befriande.
2018-03-02

  in effigie VIP
stilla..vacker vy i våra inre kustremsor...
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP