Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimman



vi möter skuggorna hos dem
som vandrar i tystnadens salar


Vi kan inte se. vi måste förstå
de är viktiga
känn ingen rädsla gränslandet ska uppenbaras
vi måste förmå tala med tungor av okänt språk
i lergudarnas land

vi kan inte tala. om vi inte varit där
landet mellan preterium och presens

visa ingen rädsla söka svaret

det bygger på en sträng
mellan tro och vetande
våra inre stjärnor
och på den klänger vår tanke högre än något annat
därför bygger den varken på replik eller logik



De bygger på en sanning vi bär inom oss själva
och den ärlighet med vilken vi känner vår tystnad






Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP