Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa

bara några dagar kvar nu. kan inte sova klokt, ligger vaken o tänker på att få träffa dej igen, se dej krama dej älska dej. så långt bort men ändå i mitt hjärta hela tiden. hur kommer resan bli kommer jag att hitta rätt väg ?? hur är väglaget ? massa tankar o funderingar snurrar i skallen det som är helt klart iaf är att jag älskar dej.




Övriga genrer av wolfman
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-06-04 19:17



Bookmark and Share


  Racel Rosa
Längtar så till torsdag då du hör av dej o är på väg "på riktigt" till mej...
Att älska dej är inte frågan, hur mycket är obeskrivligt...
jag "bara" ÄLSKAR DEJ....såååååååååååååååååååååååå...mycke
ska visa dej snart hur mycke....
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

wolfman