Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILDHUGGARENS DOTTER

bildhuggarens dotter

hon mejslade ut

underliga sagor

som en dag tog slut

bildhuggarens dotter

på sin lilla ö

skrev sina historier

som inte ska dö

 

dalen låg öppen

för sjuårings blick

nyfiken ville ju

se hur det gick

knyttet blev tröstat

men dit var det långt

barnet var avskytt

för barnet var strongt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/3 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=GTDTEz4SvhM

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-03-03 13:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den boken om tove jansson
skrev fantastiska sagor

fint
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP