Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig Och Fred



Prydnad

Nils Ferlin är GUD.
Tamejfan.

När de onda stimma
söker han i mörkrets timma
envist rimma.

Söker bära
hopp
i ondskans sista lopp.
Lyckans era nära.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 14:23



Bookmark and Share


    Mim
Wow!
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP