Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första söndagen i mars

En långbent brunett ifrån Mora
Till Sälen idag med sin angora
Tog arla bussen
Fick morgonpussen
Skidade stilrent hem till mor’a




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 07:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig limerick!
2018-03-04

  Öknens Ros VIP
Wasaloppstider och blåbärssoppa.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén