Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker och ljus

MÖRKER
Mörkret tränger på,
slår ut sista strålen
våglängder upphör
mörkrets makter tar över
söker sina offer dolda utan ljus

LJUS
Våglängder skiftar i färger
sprider sitt ljus
skimrar i oskuldens vithet
kärleksförklaringar lyser
mörkret upphör för alltid






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-04 18:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina kontraster här. Utan det ena finns inte det andra...tänker jag.
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP