Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTRÄKNINGAR

Det hjälper inte mot dumskallementaliteten,med motattacker med våldsamt motstånd,vars välformulerade argument är noggrannt genomtänkta och logiska i sin motsatsteoretiska praktik.

Det ska de bli slut på folk som försöka slå blå dunster i tvättat folk och de där hjärntvättarböckerna ska till bålet vad det lider.

Här ska bli rent ! Här ska bli ordnung og reda,folk har fått nog av amsagor och vavelmakeri.

Det jäser bland det tänkande folket,gangstrarna ska ut ur samhällskroppen och med dem alla deras korrupta förmögenheter,vi vill int ha dom här,de spöka bara till lagarne där inget gäller.

Polismyndigheten ska bytas ut till mer tänkande personer,omutbara sådana,gubb o kärringväldet i riksdag o regering skall åtalas för illegal vapenförsäljning och kickas på livstid.

Socialstyrelsen och rättspsykiatrin skall åtalas för brott mot mänskligheten.

Barnombudsmannen skall ransakas för barnmisshandel osv.....

Jahada ! all skit under samma svärd,tjoff !tjoff ! Tjoff ! bara,så slut på trams å flams.

Här ska bli rent hus ! Å hörni ! vafför inte ta å riva hela samhällsapparaten me en gång,å bygga upp ett nytt så som vi vill ha de.

och sladdertacker,byhjon å andra knickedicker hålla sig på behörigt avstånd,annars blir de tjoff ! tjoff ! tjoff !

 

*

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2018-03-05 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP