Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstider

Ekande stegen
Uti tomhetens boning
Hemma i mitt hus




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-06 17:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vara ensam svårt ävensom att känna sig ensam.
2018-03-06

    ej medlem längre
Ensamhet kan vara en stor tyngd.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén