Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSSA DEN 8 MARS!

internationella manshatardagen

nu är den här igen

man har blivit blåsta, som eva blev bedragen

och därför hatar man män

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-03-08 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP