Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta ut smöret!


Efterspel 1



Prydnad

Sången
om kung Oidipus
psykopatiska
ondska
var vägen
till vägens slut
och början.
Och den sjungs
tills
världen finns.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-09 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP