Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exilbagatell 4

 

 

Dagarna släpar

sig fram långsamma texter

ur en drömmande

snigels dagbok ger tid för

eftertankens kranka blekhet

 

 

slumrar bruset från

dagg som föll i gryningen

blänker i nattsvart

asfalt blommar maskrosor

ljuspunkter i tillvaron

 

blinkar likt fyrar

visar vägen i mörkret

sjunger syrsorna

vandra i dina drömmar

lämna bortom bakom dig

 

idag är nuet

gårdagens skratt och tårar

ihopsjunkna moln

ekon som klingar ut tar

fram ditt nya leende




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 13:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm tankens blekhet
har jag mött
visdomsklara förut
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP