Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Trettiofem tusen

Trettiofem tusen
barn dör i krig och svält var
dag, ingen rubrik
det ska bli varmt i juli
sägs det, världen är sig lik




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-06-04 23:51



Bookmark and Share


  kath
en ohygglig sanning .................. en sorg
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP