Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av ett träd



så långt ögat når
en kuperad höstsådd
inbäddad i pudersnö

invid synranden

trädens broderade spetsmössor
ännu inte lövade
och en strimma hav



När vi går mot havet
sträcker sig fälten efter oss
med den långsamhet rottrådar har

när de släpper greppet om
vinterns ansikte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 20:53



Bookmark and Share


  ULJO
"när de släpper greppet om
vinterns ansikte" ........ och våren tar sina första kliv.
2018-03-11

  in effigie VIP
ljuvligt mäktig..
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP