Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste ut min flicka

När molnen drar förbi
skymmer de verkligheten
skuggorna syns genom träden
månen skymtar

Ljuset under mossen
där vi trycker tätt tillsammans
släpps in som ett glest mönster,
du måste ut min flicka

Ut i ljuset tumla om i gröngräset
molnens skuggor drar förbi
de bekommer inte,
du måste ut min flicka

Ut till friheten rör sig din gestalt
utan ansvar för det förgångna
svävande över mossorna

Kärleken väntar
öppnar sina gränser
svävar på molnen
utan skuggor




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-03-12 10:30



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Väldigt subtil och ändå stark, vacker dikt.
2023-09-08

  charlotte VIP
du målar upp otroligt vackra bilder i mitt inre jättefint bildspråk
2020-02-19

    Sefarge VIP
Berörande känslofullt skrivet!!
Att ej förtvina ensam i mörkrets
Trollskog! Utan att bege sig o ta
emot ljuset!
2018-04-02

  morgonstjärna VIP
denna var väldigt fin

BRAVO

2018-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin och tänkvärd text om befrielse!
2018-03-12

  KattenKin VIP
Som en förkunnelse i självkännedomens tecken, man vet vad man borde, men det är lättare sagt än gjort.

Vackra rader, hoppfulla! Jag hoppas flickan tar sig ut, och tar för sig!
2018-03-12

  Anya VIP
Fin uppmaning att flickan måste ut och leva. Tycker om hur du återkommer till mossen. Fin infallsvinkel.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP