Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 33


Ge och få (På ljudspelare)



Prydnad

Du har vigt
ditt liv
åt kärlek.
Att ge och ge och ge.
Du såg mig komma
över bron
och log,
du ger och ger och ger
och får
min hand i din,
du får
min andedräkt,
och hjärtats slag,
löftet om
en evighet idag


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-24 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP