Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 35


Nära dans (På ljudspelare)



Prydnad

Vi dansar
tätt intill
vi håller om
och rör oss nära.
Värmen från din kropp,
glädjen kluckar
som en våg.
Jag viskar
i ditt öra:
Hela livet
är en dans.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 09:07



Bookmark and Share


    Mim
Wow! så vacker dikt, så vackert ögonblick som du skriver!
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP