Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 38


Visa till dragspel (På ljudspelare)



Prydnad

Jag kan inte tveka,
du är mitt allt,
jag valde en gång
din visa
till dragspel
och tonerna bäddar
mitt rede
med kärlek.
Jag lyssnar
och ler,
du går vid min sida
mot ett fjärran
vi ser,
vi går till din visa,
vi ler.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP