Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 39


Visan flyger (På ljudspelare)



Prydnad

Klädd i bjärta tyger
flyger
kärleksvisan
över jorden,
orden smeker,
leker
som små ungar,
orden våra kungar
satta uppå tron.
Visans ton
förvandlar
oss som handlar,
så vi känner
vi vill väl vara kärleksvänner.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-07 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP