Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagga ner - litet humor



ett sätt att tagga ner då dagen varit trist
av alla sura miner. det goda humöret mist

inte enbart träning på ett gym
greppa gärna en seriestrip Hälge
gympa skrattmusklerna
och bli friskare

(Hälge skapades av Lars Mortimer R.I.P.)

eller se litet humor på tv
det behövs efter alla dålig nyheter
som ständigt flödar på kanalen


när vi når balans
kanske vi åter kan knacka på i rymden
och fråga om
vi får en eftermiddag till
tala om alla ögonblick av godhet som rörde
vid oss och försvann


men ingen himmel ska vara vackrare
än vår :)







Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 19:04



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En fin hyllning till det ljusa vi möter.
2018-03-12

  AKT VIP
SÅ är det ju, med lite humor kan man förändra världen.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP