Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag klokuggla nu måste jag blanda ihop färg


ord och inga visor


Med tiden vi lärt
livet är oss kärt
sprucken kruka går inte efter vatten
skärvor kan vi bruka
som jordstopp i kruka
vår sanning grävdes djupare än graven
i trädets ådror stiger då saven
och interjektioner bruka
aldrig mera tomma ord sluka
nätsoldaters takter
oheliga makter
sina bruka
utan hänsyn trasig kruka


kanhända liknelsen med trädockan
som ville bli människa
vore tillgång för hans stab
de visste då hans sanning
vars näsa växte varje gång
han sin sanning missbruka





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-30 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP