Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha en bra dag Peter parker


lade ut bitarna



började foga samman dem
mönstret berättade
spara krafterna till kvällen
visst börjar du sakna
färskvaror
men släpp ner axlarna
fortsätt på stigen du gick igår
och bättre du mår än stressa runt
som en hamster i ekorrhjulet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP