Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tar på min fågeldräkt


och flyger iväg över taken
mot soluppgångens land
där sitter jag ibland
och mediterar över vad som händer
med människor
de går sorgklädda då det är sommar

alla kan vi vara döda i morgon
men jag lever idag
tar en dag i taget
ser det jag sår växer upp
till en vacker blomma

tack för idag tack för du orkat
så mycket sorg du fått på färden

kärleksfull kram peter parker




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP