Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godnatt peter parker


du ska veta det värmer
du läser mina ord
finns det större glädje än
att se din trädgård
åter blommar
godnatt ny dag imorgon

vattenträna till kvällen kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP