Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Superrockgrupp...eller vidskepelse


Blind Faith

 

 

Vem var han som föll

från trettonde våningen

och sen gick sin väg

svaret finns mellan tolfte

och fjortonde våningen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 15:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rockvärlden är genomrutten, så man förvånas inte.
En galning föll från en kokospalm...
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP