Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensuell tisdagkvällbagatell

 

 

Ligger på Fredrik

hudnära känsla skinn mot

skinn svettigt värre

önskar han vore lite

mjukare och mer följsam




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 18:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter som en pinobänk?

2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP