Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exilbagatell 13

 

 

Självvalda dagar
i enrum med inbundna
vänner som sällskap
flyr han undan vargarna
som ylar mot halvmånen

varslar om bister
vinterkyla på väg från
grannen i öster
rustar "vi" för björnen som
bidar sin tid i idet

hörs ekon från förr
"vem kan man lita på" när
nordan sveper fram
snön yr vindarna tjuter
njuter han av en kär och

inbunden gammal vän




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 22:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Haha den var bra
måste själv rensa ut bland de inbundna vännerna (böckerna alltså) :)
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP